Educatie

Home » Educatie

Welkom bij De Maashorst

Het educatieteam van Natuurcentrum De Maashorst verzorgt lessen en activiteiten op het gebied van natuur, gezondheid en duurzaamheid. De kinderen leren door onderzoeken en ontdekken. Zelf beleven staat voorop!

Wie dicht bij de natuur staat, begrijpt hoe belangrijk het is om er goed mee om te gaan. Uit onderzoek blijkt ook dat kinderen die regelmatig in de natuur zijn zich gelukkiger voelen, beter in hun vel zitten en beter functioneren.

Wil jij jouw leerlingen de natuur van dichtbij laten ontdekken? Bekijk ons uitgebreide educatieve programma. Reserveer online of mail naar scholen@natuurcentrumdemaashorst.nl

Heb je vragen, ideeën of wensen? Kunnen we iets betekenen buiten ons vaste aanbod om? Neem gerust contact op. Wij kijken graag met je naar de mogelijkheden!

Onze vermelde tarieven gelden voor scholen uit de gemeenten Uden, Landerd en Bernheze. Scholen uit andere gemeenten betalen € 6,00 per kind met een minimum van € 150,00 voor een les en € 2,00 per kind met een minimum van € 25,00 voor een balieactiviteit.

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Bekijk ons introductiefilmpje »