Educatie

Home » Educatie

Welkom bij De Maashorst

Het educatieteam van Natuurcentrum De Maashorst verzorgt lessen en activiteiten op het gebied van natuur, gezondheid en duurzaamheid. De kinderen leren door onderzoeken en ontdekken. Zelf beleven staat voorop!

Wie dicht bij de natuur staat, begrijpt hoe belangrijk het is om er goed mee om te gaan. Uit onderzoek blijkt ook dat kinderen die regelmatig in de natuur zijn zich gelukkiger voelen, beter in hun vel zitten en beter functioneren.

Wil jij jouw leerlingen de natuur van dichtbij laten ontdekken? Bekijk ons uitgebreide educatieve programma. Reserveer online of mail naar scholen@natuurcentrumdemaashorst.nl

Heb je vragen, ideeën of wensen? Kunnen we iets betekenen buiten ons vaste aanbod om? Neem gerust contact op. Wij kijken graag met je naar de mogelijkheden!

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Op diverse locaties is koffie en thee verkrijgbaar. Klik hier voor een overzicht. Koffie en thee zelf meebrengen kan ook.

De prijzen voor de gemeenten Maashorst en Bernheze staan vermeld bij de activiteiten. Bekijk onze prijzen voor de overige gemeenten hier.

Bekijk ons introductiefilmpje »