Kinderfeestjes

Home » Leuk om te doen » Kinderfeestjes

Ieder kinderfeestje in de natuur wordt nog leuker als je een tas of spel huurt bij onze informatiebalie. Een onvergetelijk feestje hoeft niet duur te zijn!

Voor een heel bijzonder kinderfeest kun je ook kiezen voor:

Kabouterfeest

Leeftijd

3 tot 6 jaar.

Uitgedost als kleine kabouters maken de kinderen een wandeling van 2,5 kilometer over het kabouterpad. In de speciale kabouterfeestmap staan allerlei leuke spelletjes en activiteiten die ze onderweg kunnen doen. Het materiaal dat je hiervoor nodig hebt krijg je mee in een knapzak. Op het natuurcentrum staat een tafel voor jullie klaar met ranja en na afloop een kleurplaat en ijsje. Ook voor de jarige hebben we een speciaal cadeautje. Reserveer uw feestje minimaal 3 dagen van te voren, dan zorgen wij dat alles klaarligt.

Kosten

€ 4,- per kind.

Vogelfeest

Leeftijd

6 tot 10 jaar.

Ben jij binnenkort jarig en wil je een verrassend kinderfeestje en iets leuks om  mee naar huis te nemen? Wordt je 6 of misschien wel al 10 jaar? Kom dan eens bij ons.

Je krijgt een speurtocht op het erf, met voor elk kind een lekkere verrassing, ranja en een ijsje. Verder mag je een voederhuisje maken om mee naar huis te nemen. In het bos ga je ook nog op zoek naar vogels. De jarige krijgt een vogelspeurboekje mee in het bos en wat dacht je ervan om  een reuzen-nest te bouwen samen met je vriendjes? Een nest voor de jarige job natuurlijk.

Dit feestje kan gereserveerd worden op de woensdagmiddagen, informeer bij onze medewerkers.

Kosten

€ 8,50 per kind.

Op pad met Lis het lieveheersbeestje

Leeftijd

6 tot 12 jaar.

Bij dit kinderfeest op het erf van het natuurcentrum leen je een bolderkar vol leuke en interessante materialen om verschillende opdrachtjes en spelletjes te kunnen doen. Natuurlijk is er ook ranja en een ijsje! De kar wordt tot 14.00 uur uitgeleend en moet uiterlijk 16.45 uur teruggebracht zijn.

Kosten

€ 5,50 per kind.

De spel- en speurkar

Leeftijd

8 tot 80 jaar.
Max. 15 personen.

Een kar voor feestvierders van 8 tot 80 jaar! Voor verjaardag, buurtfeest of wat voor gelegenheid dan ook. De spelen zijn van vroeger en nu en u zult er zeker veel plezier aan beleven!

De groep loopt een route in Natuurgebied de Maashorst van ongeveer 3 kilometer. Op geschikte plaatsen worden de spelen gedaan.

Graag vooraf reserveren. De kar wordt tot 14.00 uur uitgeleend en moet uiterlijk 16.45 uur teruggebracht zijn.

Kosten

€ 20,- per dagdeel
Borgsom € 50,-

Een kinderfeestje iets voor u?

Wilt u meer informatie over onze kinderfeestjes? Vul dan het formulier in en  wij nemen contact met u op.

Meer informatie