Wandelen

Home » Leuk om te doen » Wandelen

De Maashorst is bij uitstek een gebied om al wandelend te ontdekken. Tal van wandelpaden voeren u naar de mooiste plekjes van het gebied. Een onverwachte ontmoeting met een das, vos of de grazers terwijl je de raven op de achtergrond hoort roepen is iets dat veel bezoekers weten te waarderen.

Bij het natuurcentrum starten verschillende wandelroutes met afstanden tussen de 2,5 en 8 kilometer die gemarkeerd met gekleurde paaltjes goed te volgen zijn. Een routebeschrijving met achtergrondinformatie is in het centrum verkrijgbaar. Het overzicht met de verschillende routes vindt u op het informatiebord aan de rand van ons erf. Naast deze met gekleurde paaltjes gemarkeerde routes hebben we ook nog een Dierenpad en een Archeologiepad.

Bekijk de wandelroutes »

Bij onze informatiebalie is een kaart te koop met daarop alle wandelknooppunten tussen Den Bosch en Nijmegen, hiermee kunt u zelf een route in de omgeving uitzetten in iedere gewenste afstand.

Wandelingen onder begeleiding van een gids

Het is mogelijk om natuurgebied De Maashorst te verkennen met een ervaren natuurgids van de IVN-afdelingen van Oss of Uden.  Meer informatie hierover vindt u bij onze activiteiten op maat.