Medewerkers

Home » Medewerkers

Dagelijkse leiding

Vaste medewerkers

Vrijwilligers

Natuurcentrum De Maashorst is enorm blij met de grote groep enthousiaste vrijwilligers die de kers op de taart voor ons centrum vormen. De leden van de tuinploeg weten jaarlijks onze kruidentuin, speelweide en voortuin tot een plek om te toveren waar het goed toeven is. De excursies op het natuurcentrum worden begeleid door gidsen van de IVN-afdelingen uit onze omgeving. Daardoor krijgen deelnemers bijzondere verhalen te horen en gaan ze na afloop altijd verrijkt met nieuwe kennis op huis aan. Een speciale groep vormen de Maashorstrangers. Zij begeleiden de excursies naar de wisenten en kunnen bezoekers uitgebreid informeren over de belangrijke rol die Wisenten, Exmoor ponies en Taurossen in de Maashorst vervullen.

Op het centrum zwaaien in de weekenden de vrijwillige beheerders en horeca vrijwilligers de scepter. Ze maken bezoekers wegwijs in het gebied, verkopen wandel- en fietskaarten en zorgen jaarlijks voor ontelbaar veel kopjes koffie met iets lekkers erbij.

Zonder deze tientallen vrijwilligers was het onmogelijk om Natuurcentrum De Maashorst open en up-to-date te houden. We zijn dan ook erg blij dat we op zoveel betrokken mensen mogen rekenen.