Projecten en sponsoring

Home » Projecten en sponsoring

Bedrijven

Natuurcentrum De Maashorst (ANBI instelling) zoekt graag de samenwerking op met het regionale bedrijfsleven. Als natuurcentrum, centraal gelegen in het waardevolle Natuurgebied De Maashorst, hebben we veel te bieden voor bedrijven.

Voor bedrijven wordt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) steeds belangrijker. MVO betekent dat een bedrijf naast het streven naar winst (profit) ook rekening houdt met het effect van de activiteiten op het milieu (planet) en dat het bedrijf oog heeft voor menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf (people). Oftewel: het gaat om het nastreven van meervoudige waardecreatie in plaats van alleen maar het behalen van financiële doelen. Het schema hieronder geeft aan dat een groot deel van de consumenten niet anders meer verwacht.

Natuurcentrum De Maashorst heeft daarom het programma ‘Groen zaken doen’ ontwikkeld. Door middel van een drietal pakketten bieden we bedrijven verschillende mogelijkheden om de samenwerking met ons aan te gaan. We doen dit zodanig dat bedrijven dankzij ons een deel van hun MVO doelen eenvoudig kunnen invullen. Hierdoor kunnen ondernemers ons groene imago slim benutten om optimaal gebruik te maken van het voordeel dat ‘groen’ biedt voor hun bedrijf.

Wilt u kennismaken met de bedrijven die al zakenvriend zijn van het natuurcentrum, klik dan op de hieronder afgebeelde logo’s.

PDCU
Thijsen
IBN
Qubus vastgoed

Natuurcentrum De Maashorst Bevriend

100
per jaar
  • Als bedrijf kunt u vriend worden van Stichting Natuurcentrum De Maashorst. We vermelden uw bedrijfsnaam en -logo op onze website. Het vermelden van ons logo op uw website is toegestaan.
Word vriend!

Natuurcentrum De Maashorst Verbetert

1.000
per jaar
  • Als bedrijf kunt u sponsor worden van Stichting Natuurcentrum De Maashorst. We vermelden uw bedrijfsnaam en -logo op onze website. Het vermelden van ons logo op uw website is toegestaan. Daarnaast brengen we uw bedrijfsnaam onder de aandacht op de sponsorwand van Natuurcentrum De Maashorst.
Word sponsor!

Natuurcentrum De Maashorst Verdiept

Prijs in overleg
  • Onze relatie kunt u in uw marketing benutten om uw bedrijf onderscheidend te positioneren (bijvoorbeeld Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Als bedrijf kunt u, in overleg, diverse producten en diensten afnemen. Graag gaan wij met u in gesprek om te overleggen hoe wij met deze variant optimaal inspelen op uw wensen. Te denken valt aan:
  • (coach)gesprekken in het groen
  • vergadersessies in het groen
  • bedrijfsevents in het groen
  • huur vergaderruimte incl. streeklunch
  • presentaties
  • klantaanbiedingen
Word relatie!

Bent u als ondernemer op zoek naar een vertaling van uw MVO ambities? Klik hier of neem contact met ons op. We vertellen u graag wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Projecten

Wijstproject

In 2016 is een nieuw project gerealiseerd: Het ‘wijst’ project.
Zowel op educatief als informatief gebied wordt het wijstverschijnsel onder de aandacht  gebracht.
Het project is gerealiseerd met steun van de Provincie Noord-Brabant.

Provincie Noord-Brabant

Educatief pakket voor Plezier in de Natuur

Het Project “Nieuw educatief pakket voor Plezier in de Natuur”, is gerealiseerd met steun van het Europees programma POP/Leader en de Provincie Noord-Brabant.  Het project is mede mogelijk gemaakt door:

Provincie Noord-Brabant
Europees Landbouw Fonds
Leader
Ministerie van landbouw
Natuurcentrum De Maashorst
Gemeente Oss
Gemeente Uden
Gemeente Bernheze
Gemeente Landerd

Renovatie en Kwaliteitsverbetering van gebouw en herinrichting van het Natuurcentrum

Het project “Renovatie en Kwaliteitsverbetering” gerealiseerd in 2007 van Natuurcentrum De Maashorst is mede mogelijk gemaakt door financiële steun van:

Ceres
Europees Landbouw Fonds
Gemeente Bernheze
Gemeente Landerd
Gemeente Uden
Gemeente Oss
Provincie Noord-Brabant
Staatsbosbeheer
VSBfonds
Bernheze Maasland