Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wisentexcursie zondag 3 september

3 september 2023 @ 10:30 - 13:00

Gratis

Ga met ons mee op Wisentexcursie!

Altijd al eens oog in oog met een wisent willen staan? Dat kan tijdens de speciale wisentexcursies die vanuit Natuurcentrum De Maashorst worden georganiseerd. De kudde wisenten van De Maashorst levert een belangrijke bijdrage aan de toename van de natuurwaarden van het gebied én ze nemen de beheerders veel werk uit handen. Over wat hun rol en functie in het gebied is, daar kunnen de vrijwillige Maashorstrangers u alles over vertellen. Een tocht door het voor publiek afgesloten leefgebied van de Wisenten duurt 2,5-3 uur en gaat over onverharde paden, stevige schoenen aantrekken is dan ook verstandig. Let op! Voor deze excursie is een minimum leeftijd van 12 jaar van toepassing.

De kosten van de excursie bedraagt € 12,50 per persoon (incl. koffie of thee) en kan een kwartier voor vertrek contant of per pin voldaan worden bij de hoofdbalie. Vooraf inschrijven is verplicht en kan via de knop ‘ik ga’ hieronder.

Annuleren kan tot uiterlijk de donderdag voorafgaand aan de excursie middels het sturen van een mail naar: info@natuurcentrumdemaashorst.nl. Bij het reserveren van een ticket geldt ook een betalingsverplichting, bij niet tijdig annuleren en niet betalen bij vertrek ontvangt u een factuur per mail voor de ticketkosten.

Gegevens

Datum:
3 september 2023
Tijd:
10:30 - 13:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Natuurcentrum De Maashorst
Erenakkerstraat 5
Nistelrode, 5388 SZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0412 611945

Organisator

Natuurcentrum De Maashorst
Telefoon
0412-611945
E-mail
info@natuurcentrumdemaashorst.nl