Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontdek De Maashorst tijdens een lange winterwandeling met IVN Gidsen

25 februari @ 10:00 - 14:00

Gratis

Op zondag 25 februari nodigt Natuurcentrum De Maashorst wandelliefhebbers uit voor een uitgebreide winterwandeling met boeiende verhalen over de natuur en dieren die in De Maashorst voorkomen. De start van de wandeling is om 10.00 uur bij Naat Piek aan de Pnemstraat in Uden. Onder begeleiding van ervaren IVN natuurgidsen wordt een gevarieerde tocht van maximaal 15 km gemaakt, waarbij stevig wordt doorgestapt en halverwege een welverdiende pauze plaatsvindt bij het natuurcentrum.

 De winter biedt een prachtige gelegenheid om de natuur te verkennen, en de gidsen hebben een route uitgestippeld die minder bekende paden in De Maashorst verkent. Tijdens de wandeling staat de natuurontwikkeling in De Maashorst centraal, de gidsen zullen hun waarnemingen delen en deelnemers laten genieten van de bijzondere ontdekkingen onderweg. Rond 12.00 uur staat er een heerlijke kom soep klaar in Natuurcentrum De Maashorst, waarna de tocht wordt voortgezet door een ander deel van het natuurgebied. De terugkomst bij Naat Piek wordt verwacht rond 14.00 uur. Stevige wandelschoenen zijn aanbevolen voor deze prachtige wandeling.

Belangrijk: De start is bij de parkeerplaats van Naat Piek aan de Pnemstraat in Uden. Het is verplicht om voor deelname aan deze activiteit te reserveren via de knop hieronder. Reserveren is mogelijk tot uiterlijk 12.00 uur op vrijdagmiddag 23 februari. Voor deelnemers die liever een vegetarische soep willen, is het mogelijk dit aan te geven door ons even te mailen.

Deelname, inclusief een kom soep, kost € 12,50.

Gegevens

Datum:
25 februari
Tijd:
10:00 - 14:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Natuurcentrum De Maashorst
Erenakkerstraat 5
Nistelrode, 5388 SZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0412 611945

Organisator

Natuurcentrum De Maashorst
Telefoon
0412-611945
E-mail
info@natuurcentrumdemaashorst.nl