Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lange winterwandeling met snert zondag 26 februari

26 februari 2023 @ 10:00 - 14:00

Gratis

Op zondag 26 februari aanstaande organiseert Natuurcentrum De Maashorst een lange winterwandeling. De start is deze keer bij Naat Piek aan de Pnemstraat in Uden. Onder leiding van IVN natuurgidsen wordt een afwisselende wandeling gemaakt van maximaal 15 km. Er wordt stevig doorgestapt met halverwege een pauze bij het natuurcentrum.

Het is heerlijk om er in de winter op uit te gaan en de gidsen hebben een mooie wandeling door de Maashorst uitgezet waarbij over minder bekende paden wordt gewandeld. Tijdens deze tocht is er volop aandacht voor de ontwikkelingen in de natuur in De Maashorst. De gidsen zullen inhaken op de waarnemingen die ze onderweg doen en u mee laten genieten van de bijzonderheden die ze tegenkomen. Halverwege de wandeling, om omstreeks 12.00 uur, staat een dampende kom soep voor u klaar in Natuurcentrum De Maashorst. Na de soep trekken we verder door een ander deel van De Maashorst en we verwachten om ca. 14.00 uur weer terug te zijn bij Naat Piek. Zorg voor stevige wandelschoenen voor deze mooie wandeling.

Let op: Start bij de parkeerplaats bij Naat Piek aan de Pnemstraat in Uden. Het is verplicht om van tevoren deelname voor deze activiteit te reserveren. Dit kan via het ticket onder dit bericht tot uiterlijk 12.00 uur op vrijdagmiddag 24 februari. Deelname incl. een kom soep kost € 12,50. Mocht u liever een vegetarische soep willen gebruiken geef dat dan na aanmelding even aan ons door via de mail: info@natuurcentrumdemaashorst.

 

Gegevens

Datum:
26 februari 2023
Tijd:
10:00 - 14:00
Kosten:
Gratis