Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lange winterwandeling met snert op zondag 20 februari

20 februari 2022 @ 10:00 - 14:00

Gratis

Op zondag 20 februari aanstaande organiseert Natuurcentrum De Maashorst een lange winterwandeling. De start is deze keer bij Naat Piek aan de Pnemstraat in Uden. Onder leiding van IVN natuurgidsen wordt een afwisselende wandeling gemaakt van maximaal 15 km. Er wordt stevig doorgestapt met halverwege een pauze bij het natuurcentrum.

Het is heerlijk om er in de winter op uit te gaan en de gidsen hebben een mooie wandeling door de Maashorst uitgezet, waarbij over minder bekende paden wordt gewandeld. Tijdens deze tocht is er speciale aandacht voor de recente uitbreiding van het Wisentengebied en een mooi stukje nieuwe natuur aan de Weversweg. Halverwege de wandeling, om omstreeks 12.00 uur, staat een dampende kom soep voor u klaar in Natuurcentrum De Maashorst. Na de soep trekken we verder door een ander deel van De Maashorst en we verwachten om ca. 14.00 uur weer terug te zijn bij Naat Piek. Zorg voor stevige wandelschoenen voor deze mooie wandeling.

Let op: Start bij de parkeerplaats bij Naat Piek aan de Pnemstraat in Uden. Het is verplicht om van tevoren deelname voor deze activiteit te reserveren. Dit kan via het ticket onder dit bericht. Mocht u liever een vegetarische soep willen gebruiken geef dat dan na aanmelding even aan ons door via de mail: info@natuurcentrumdemaashorst.

Deelname incl. een kom soep kost € 12,50 voor volwassenen en € 10,- voor kinderen tot 16 jaar.

Gegevens

Datum:
20 februari 2022
Tijd:
10:00 - 14:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Natuurcentrum De Maashorst
Erenakkerstraat 5
Nistelrode, 5388 SZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0412 611945

Organisator

Natuurcentrum De Maashorst
Telefoon
0412-611945
E-mail
info@natuurcentrumdemaashorst.nl