Wisentexcursies

Wisentexcursies

Altijd al eens oog in oog willen staan met een imposante Wisent? Meer willen weten over hoe het er binnen een kudde aan toe gaat en wie er de baas is? En welke belangrijke bijdrage deze en andere grazers leveren aan de ontwikkeling van de natuur? Ga dan eens op pad in De Maashorst met onze Maashorstrangers. U brengt dan een bezoek aan het voor publiek afgesloten deel van het gebied waar de Wisentkudde sinds 2016 leeft. Of u de dieren uiteindelijk zult ontmoeten blijft spannend, ze zijn namelijk meesters in verstoppertje spelen. Maar ook een onverwachte ontmoeting met een vos, das of ree is mogelijk. Dus dat het een bijzondere ervaring wordt durven we wel te garanderen.

De deelnamekosten bedragen € 7,50 per persoon incl. een kopje koffie of thee na afloop. De minimum leeftijd voor deelname is 12 jaar, er kunnen maximaal 20 personen per excursie mee.

Een tocht duurt ca 3 uur, halverwege afhaken is geen optie en u loopt over onverharde paden.
Let op: de wisentexcursies die de komende maanden gepland staan, zijn helemaal volgeboekt. Hiervoor aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Hou de website in de gaten voor nieuwe datums, deze zullen in de loop van oktober bekend worden.