Activiteiten op maat

Ontwikkeling en advies activiteiten op maat voor particulieren en bedrijven.


Natuurcentrum De Maashorst heeft meer dan dertig jaar ervaring in het ontwikkelen, realiseren en uitvoeren van allerlei activiteiten en materialen op het gebied van natuureducatie. Steeds vaker wordt door derden een beroep gedaan op deze kennis en kunde. Op deze pagina ziet u een aantal voorbeelden van opdrachten van diverse organisaties en bedrijven die succesvol zijn uitgevoerd door het natuurcentrum. Mocht u belangstelling hebben, neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Ook hierbij leveren wij maatwerk en proberen in overleg met de opdrachtgever te komen tot het voor u perfecte product.

Spelletjestassen voor firma Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling te Schaijk. Dit bouwbedrijf heeft een set van zeven tassen geschonken bij de oplevering van een aantal door hen ge- of verbouwde scholen. Leerkrachten kunnen hiermee in de buurt van hun eigen school op speelse wijze aan de slag met natuureducatie.

Fiets- en wandelroutes met of zonder informatie en opdrachten voor verschillende opdrachtgevers, zoals De Pannekoekenbakker te Schaijk en Bloesem Theehuis te Herpen.

Bolderkarren en Spelletjestassen op het Docus de Daspad voor camping Hartje Groen te Schaijk, gefinancierd met subsidie van Landschappen van Allure. Met deze producten wordt het verhaal van Docus de Das uitgebreid met natuureducatie op speelse en onderzoekende wijze.