Nieuws

Nieuws

De Maashorst beweegt!

De Maashorst beweegt !

De Maashorst Beweegt is een nieuw, tweedaags sportief en recreatief evenement in het natuurgebied van De Maashorst, voor recreatieve wandelaars en hardlopers. Op 3 oktober vindt de wandeldag plaats. Op 4 oktober vindt de runningdag plaats.
De start en finish zullen plaatsvinden bij natuurcentrum De Maashorst. De inschrijving is geopend en kan op www.maashorstbeweegt.nl

VAN TILBURG SPONSOR MAASHORST RUN
Met vele medewerkers, klanten, vrienden en vriendinnen verschijnt Van Tilburg Mode & Sport al vele jaren aan de start van de Tilburg Ten Miles in september. Het idee voor De Maashorst Beweegt ontstond tijdens de voorbereidende training op de Ten Miles, die grotendeels in De Maashorst wordt georganiseerd.

“Tijdens die voorbereiding werd duidelijk dat De Maashorst een geweldig decor biedt voor sportieve activiteiten”, vertelt Paul van Tilburg, die namens Van Tilburg Mode & Sport bij het evenement betrokken is. “Daarbij zagen we ook dat er enorm veel lopers en wandelaars in de directe regio actief zijn. Een nieuw idee was geboren! We vinden het erg leuk ons als hoofdsponsor aan De Maashorst Beweegt te mogen verbinden en met mensen en middelen bij te dragen aan dit nieuwe, bijzondere evenement.”
<< Terug