Bedrijven
 

Groen zaken doen

 
Natuurcentrum De Maashorst ( ANBI instelling) zoekt actief de samenwerking op met het regionale bedrijfsleven. Als natuurcentrum, centraal gelegen in het waardevolle Natuurgebied De Maashorst, hebben we veel te bieden voor bedrijven.

Voor bedrijven wordt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) steeds belangrijker. MVO betekent dat een bedrijf naast het streven naar winst (profit) ook rekening houdt met het effect van de activiteiten op het milieu (planet) en dat het bedrijf oog heeft voor menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf (people). Oftewel: het gaat om het nastreven van meervoudige waardecreatie in plaats van alleen maar het behalen van financiële doelen. Het schema hieronder geeft aan dat een groot deel van de consumenten niet anders meer verwacht.

Natuurcentrum De Maashorst heeft daarom het programma ‘Groen zaken doen’ ontwikkeld. Door middel van een drietal pakketten bieden we bedrijven verschillende mogelijkheden om de samenwerking met ons aan te gaan. We doen dit zodanig dat bedrijven dankzij ons een deel van hun MVO doelen eenvoudig kunnen invullen. Hierdoor kunnen ondernemers ons groene imago slim benutten om optimaal gebruik te maken van het voordeel dat ‘groen’ biedt voor hun bedrijf.
Wilt u kennismaken met de bedrijven die al zakenvriend zijn van het natuurcentrum, klik dan op de hiernaast afgebeelde logo's.

Pakket Uitleg Varianten Kosten
Natuurcentrum De Maashorst Bevriendt Als bedrijf kunt u vriend worden van Stichting Natuurcentrum De Maashorst. Vermelden bedrijfsnaam en -logo op onze website.

Vermelden van ons logo op uw website is toegestaan.
€ 100,-
per jaar
 
Natuurcentrum De Maashorst Verbetert Als bedrijf kunt u sponsor worden van Stichting Natuurcentrum De Maashorst. Vermelden bedrijfsnaam en -logo op onze website.

Vermelden van ons logo op uw website is toegestaan.

Vermelding van uw bedrijf op de sponsorwand van Natuurcentrum De Maashorst.
€ 1.000,-
per jaar
 
Natuurcentrum De Maashorst Verdiept Onze relatie kunt u in uw marketing benutten om uw bedrijf onderscheidend te positioneren (bijvoorbeeld Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).

Als bedrijf kunt u, in overleg, diverse producten en diensten afnemen. Wij benutten onze natuurlijke omgeving om uw ambities vanuit meervoudige waardecreatie aan te vliegen.

Graag gaan wij met u in gesprek om te overleggen hoe wij met deze variant optimaal inspelen op uw wensen. Te denken valt aan:

  • (coach)gesprekken in het groen
  • vergadersessies in het groen
  • bedrijfsevents in het groen **
  • huur vergaderruimte incl. streeklunch ***
  • presentaties
  • klantaanbiedingen
prijs
in overleg
** deze activiteitenbieden wij aan in samenwerking met onze IVN gidsen
*** beschikbaarheid in overleg


Met uw donatie ondersteunt u het werk van Natuurcentrum De Maashorst. U als vriend maakt het verschil.

We hebben onze aanpak op verschillende manieren uitgedragen. Klik hier voor een toelichting op de workshop die we hebben gegeven op het IVN Congres ‘Groen doet goed’.

Met de hier boven getoonde bedrijven hebben wij inmiddels al een mooie samenwerking opgezet. Bent u als ondernemer op zoek naar een vertaling van uw MVO ambities? Klik hier of neem contact met ons op. We vertellen u graag wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.